Kledingreglement - BSM

Sponsors

Kledingreglement


Voetbal kledingreglement

  1. Ieder voetbalteam krijgt een kledingtas met voldoende clubtenues. De tenues en tas blijven eigendom van BSM. Het tenue bestaat uit een broek, shirt en kousen in de clubkleuren van BSM. De teamleider tekent een uitgifteformulier (met aantallen en maten) voor ontvangst van de tenues van zijn teams. De kledingtas wordt het hele seizoen gebruikt voor het bewaren en het vervoeren van de  tenues.
  2. Wij vragen om de shirts gezamenlijk (in één wasbeurt) te wassen om mogelijke kleurverschillen te voorkomen.
  3. Na de laatste wedstrijd van het seizoen wordt de kledingtas via de teamleider met complete, schone en onbeschadigde tenues ingeleverd bij de kledingcommissie.
  4. De teamleider zorgt ervoor dat de tenues compleet zijn en blijven. Zoekgeraakte of beschadigde onderdelen van het tenue moeten worden vervangen. Neem voor noodzakelijke vervanging contact op met de kledingcommissie. De kledingcommissie is bereikbaar via email kledingcommissie@svbsm.nl. Verzoek tot vervanging dient uiterlijk voor woensdagavond 21.00 uur plaats te vinden om voor de daaropvolgende zaterdag nieuwe kleding te kunnen ontvangen.
  5. In de contributie zijn de kosten van aanschaf en benodigde vervanging wegens eventuele slijtage en voorkomende wedstrijdschade inbegrepen. Mocht er kleding om een andere reden zijn zoekgeraakt of beschadigd dan is het uitgangspunt dat het team en/of de speler hiervoor verantwoordelijk is. Het gelijke aantal kledingstukken dient te worden ingeleverd wat ook aan het begin van het seizoen wordt verkregen. Voor vervanging in verband met vermissing en/of verwijtbare schade zal de vereniging de volgende vergoeding vragen:
  • Shirt (zowel speler als keeper)                     € 50,00
  • Short (zowel speler als keeper)                    € 12,99
  • Kousen (zowel speler als keeper)                €   9,99
  1. Het clubtenue mag alleen worden gedragen tijdens de officiële wedstrijden of officiële gelegenheden waarbij spelers BSM vertegenwoordigen. Het is dus niet toegestaan de tenues buiten de wedstrijden te dragen. Dus ook niet op trainingen.
  2. De teamtas wordt in het nieuwe seizoen wellicht overgedragen aan een ander team (bijvoorbeeld bij een overstap van de JO11 naar de JO12). Het is daarom niet toegestaan om bijvoorbeeld namen op de shirts te drukken. 
BSM heeft een eigen kledinglijn. Deze kan besteld worden via onze webshop of direct bij Sport2000 Heemstede. Sponsoring van aanvullende kleding, zoals bijvoorbeeld trainingspakken, tassen en wedstrijdballen is mogelijk inclusief naamsvermelding en BSM logo. Voorwaarde is dat de materialen bij Sport2000 worden aangeschaft en van het merk Masita zijn. Aanschaf van deze materialen kan in overleg met de sponsorcommissie. Zie voor mogelijkheden en contactgegevens ook onze website sponsormogelijkheden teamkleding
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!