Rooster - Bar - BSM

Sponsors

Rooster - Bar

Klik hier voor het zaterdag barrooster 2023-2024 t/m zaterdag 01 juni 2024.

Klik hier voor het zondag barrooster 2023-2024 t/m zondag 22 oktober 2023.

Klik hier voor de informatie m.b.t. de taak 'wedstrijdsecretariaat'.

Op het barrooster, waar deze pagina naar verwijst, zijn de ouder(s)/verzorger(s) van alle jeugdleden ingedeeld om de bardienst op zaterdag en zondag in te vullen. Op dag en tijdstip waarbij de naam van je kind staat vermeld, wordt van je verwacht dat je een bardienst draait. Een leuke manier om je bijdrage te leveren aan het verenigingsleven.

We realiseren ons dat niet iedereen op het aangegeven tijdstip beschikbaar is. Om de administratie minimaal te houden, vragen wij je om in dat geval te ruilen met één van de andere ouders uit het team van je kind, in overleg met de barcoördinator van je team.

Per team houdt de barcoördinator in de gaten of de aangewezen ouders zich bewust zijn van hun bardienst, en of zij ook werkelijk beschikbaar zijn. Mocht dat niet zo zijn, dan coördineert hij/zij het ruilen van diensten.

Bij het inroosteren kunnen we helaas geen rekening houden met thuiswedstrijden van de teams, met persoonlijke voorkeuren en met uitzonderingen. Een aantal ouders is zelfs ingeroosterd tijdens de winterstop. Hoewel er dan niet gevoetbald wordt, vinden er wel allerlei andere activiteiten plaats. We vragen om je begrip hiervoor, het gaat voor de ouders om een of twee diensten per kind.

De kantine speelt een belangrijke rol in het verenigingsleven van BSM. Allereerst omdat het de plaats is waar iedereen elkaar voor en na de wedstrijd ontmoet, maar daarnaast ook omdat de baromzet een belangrijke bron van inkomsten is voor de club. Hiermee houden we de contributie laag. Met behulp van dit barrooster is het mogelijk dat we als club de kantine in eigen beheer blijven exploiteren.

De barcommissie

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!