Scheidsrechter

W.L. Admiraal

Accommodatie

Onbekend

Op zaterdag 10 oktober was de laatste competitie wedstrijd tegen Hillegom sv en werden wij herfstkampioen in de 3e klasse.

Corona: “zal er verder niet op ingaan”
Je krijgt het gevoel dat je traint om te trainen en speel je oefenwedstrijden tegen dezelfde tegenstander van je eigen vereniging. Maar door een gemotiveerd team hebben wij dit beide vol gehouden.

Op 30 mei ontvingen wij het bericht dat Senna zijn pols had gebroken en Yaron een time-out nodig had.

Gelukkig is het team versterkt met de komst van Vince.

Uiteindelijk kwam de KNVB op 2 februari 2021 met bericht van het spelen van de Regiocup. Het verlossende woord op 1 juni 2021,“De KNVB Regio cup voor de jeugd gaat door! Zaterdag 5 juni trappen zon 33.000 teams af.

In een goede voorbereidingsweek meldde de coördinator van sv Hoofddorp zich af met de JO11-3 team voor de wedstrijd op 5 juni.

Helaas lukte het niet om een oefenwedstrijd te spelen tegen VVC fc / Overbos.

Door een nieuwe indeling stond Legmeervogels JO11-2 (1e klasse) op 12 juni op het programma.

Dit zou een mooie test zijn ook al wisten wij dat dit team een niveau sterker zou zijn. Dit werd een wedstrijd De Leeuw tegen de Buffel.

Doelstelling         1: Druk zetten op de tegenstander.
                              2: Vooral genieten van het voetbal in team belang

Omdat wij te hoog druk zette en Legmeervogels uit de startblokken vloog stonden we binnen 15 seconde met 0-1 achter.

Legmeervogels deed precies wat wij ook wilde en scoorde binnen 10 minuut 0-2 en voor einde van de eerste part 0-3.

Tijdens één minuut rust om vervolgens door te gaan met de tweede part concludeerde wij dat er twee spelers onder het niveau speelde.

Precies als in dezelfde minuut van de eerste part kwamen we in de 16e minuut achter 0-4

Eindelijk kregen wij grip op de wedstrijd en maakte in minuut 25 1-4. Niets is onmogelijk bij voetbal en viel in minuut 29 de 1-5 van Legmeervogels.

PAUZE:
“Met wat zelfvertrouwen en vechtlust zal je iets moeten forceren. Het maakt niet uit dat je verliest maar dan moet het gevoel goed zijn dat je er alles eraan hebt gedaan. De gouden keeperswissel (Jona JO10-2) en de sluwe vos (Luc JO10-2) konden hun minuten maken.

Even onwennig want in minuut 32 viel de 1-6.
Met een weergaloze goal van Luc viel in minuut 34 de 2-6. Hier reageerde Legmeervogels direct op: minuut 36 2-7 / minuut 37 2-8 / minuut 41 2-9

Julian ging wat lager op het middenveld spelen en kon meer de 1 tegen 1 opzoeken en dit resulteerde in minuut 43 op 3-9.

Tijdens de één minuut rust om vervolgens de laatste 15 minuten te spelen heb ik gezegd dat ze zich zelf tekort doen en het erop lijkt dat Legmeervogels de uitslag prima vond. Het is soms wat het lijkt maar de eindstand 3-9 zou voldoening geven. “Hier was het team BSM niet mee eens en rook bloed”.

Julian besloot het uit zijn tenen te halen minuut 45 4-9 / minuut 46 5-9 / minuut 47 6-9 en de laatste doelpunt geen idee wie werd in minuut 48 7-9 gemaakt.
Beide teams hadden vandaag zoveel gegeven dat de laatste minuten de wedstrijd op slot werd gezet. Helaas konden wij dooruitval van Johannes niets meer forceren.

Een weergaloze eindresultaat en genoeg motivatie om de wedstrijd tegen KDO te spelen.