Sponsors

Linnaeushof toernooi 2022 was een groot succes!

24 mei 2022 20:00


Zondag 22 mei 2022

Zondag 22 mei kon er voor het eerst sinds mei 2019 weer het Linnaeushof eindtoernooi worden georganiseerd door het Jeugdbestuur van BSM. De meest stralende dag van het jaar met een heerlijke temperatuur luidde het eindvoetbalfeest in voor de mini's uit de regio waarmee het seizoen ook gesloten werd. Met 19 deelnemende teams en hele families die kwamen aanmoedigen was het weer vanouds druk en gezellig op de club.
 
Dank aan de vrijwilligers achter de bar, het opbouwen van de velden en natuurlijk alle leiders en trainers van de deelnemende clubs! In augustus halen wij het "net" weer op voor een nieuwe lichting talentjes voor de Linnaeushof competitie 2022/2023.
 
BSM en de organisatie dankt "De Linnaeushof" als sponsor van dit kinderfeest en de Brandweer van Bennebroek voor het in goede en veilige banen leiden van de optocht naar De Linnaeushof.
Speciale dank gaat uit naar Victor van de Poll die nu het stokje officieel heeft overgedragen na meer dan een decennium aan hulp als vrijwilliger bij dit fantastische initiatief.

IMG_8976.jpg
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!