VOETBAL: Latje trap -> verslag & foto's JO9-1

9 november 2017 20:15

Verslag van zondag 5 november 2017

Latjetrap JO9-1 tijdens wedstrijd BSM 1 – DSK 1

Afgelopen zondag 5 november was het dan zover, de mannen van JO9-1 mochten als eerste meedoen aan de latjetrap competitie die gehouden gaat worden in de rust van de thuiswedstrijden van Zondag 1. De mannen waren om kwart voor 2 aanwezig zodat zij samen met het eerste het veld op konden lopen. Na het nemen van de nodige foto’s rond de middenstip, mochten Valentijn en Tijmen de aftrap nemen en zorgen voor het eerste doelpunt van BSM.

In de rust mochten de mannen ieder 6 penalty’s nemen vanaf 9, 12 en 15 meter. Het blijkt toch nog lastig te zijn om de lat te raken, maar ze hebben uiteindelijk 90 punten bij elkaar geschoten, een prima prestatie. Tijdens de tweede helft (vanwege het hele slechte weer) kregen de mannen al het beloofde patatje en wat te drinken. Al met al een hele geslaagde middag en hebben de mannen het uitstekend naar hun zin gehad.