Wedstrijdverslag: Heemstede 1 - BSM 1 op 17 november 2013

18 november 2013 22:30

BSM heeft met zijn gewoontes verbroken en een uitwedstrijd gewonnen!!!

Opstelling van links naar rechts: Bart, Xander, Mike, Jan Douwe, Matthijs, Roald (Dave), Bob (Coen), Joppe, Wies (Sem), Michael, Joren

BSM boekte gisteren een prachtige overwinning op Heemstede. Geen verrassing voor insiders natuurlijk want BSM is nog steeds ongeslagen op kunstgras dit seizoen J

Vanaf het eerste fluitsignaal werd veel initiatief getoond door de BSM’ers. Ons vlaggenschip startte sterk maar kon helaas niet echt gevaarlijk worden. Alleen door een paar afstandschoten en standaardsituaties werd BSM nog dreigend. Ook Heemstede toonde strijdlust wat resulteerde in een aantal venijnige speldenprikjes.

In de 30e minuut werd Wies onderuitgehaald in het strafschopgebied bij Heemstede ,de bal werd zonder pardon op de stip gelegd en Jan Douwe opende de score, 0-1. Hierna werd de wedstrijd ontsierd door een aantal grove overtredingen van de tegenstander. Dit resulteerde ook in een vroege rode kaart (twee keer geel) na 35 minuten.

In de 2e helft was de wedstrijd een mooier schouwspel voor alle supporters, met al in de 6e minuut een prachtig doelpunt van Dave die de bal magistraal in de hoek krulde. Nog geen minuut later was het weer raak van uit een mooie actie van Joren die een voorzet gaf aan Michael, die de bal daarna beheerst binnenwerkte 0-3.

In de 69e minuut en daarna weer vlak voor einde van de wedstrijd maakte Joren er respectievelijk 0-4 en 0-5 van. De 0-4 vooral was er eentje om in te lijsten. Na goed combinatiespel in de voorhoede werd Joren alleen voor de keeper gezet, hij ronde beheerst en prachtig af met de buitenkant rechts. In deze periode maakte ook Sem van der Meer, A1 speler, zijn debuut in BSM 1.

Heemstede was nog in de gelegenheid om de “0” weg te werken, maar hun goalgetter faalde vanaf de stip want Bart - hersteld van zijn blessure - wist de bal subliem tegen te houden.

Er kan zeker gezegd worden dat BSM de terechte winnaar was en de stijgende lijn steeds verder doorzet.

Dank aan de meegereisde supporters, die een mooie wedstrijd te zien kregen.