Sponsors

Wedstrijdverslag van BSM 1 - OSC 1 op zondag 10 november 2013

13 november 2013 20:45

Kan BSM zijn ongeslagen thuis status behouden?

Het veld was nat, maar gelukkig werd er wel gespeeld. Direct na het begin van de wedstrijd werd de toon gezet door OSC, 3 overtredingen en bij de 4e overtreding was de maat vol voor de scheidsrechter en dat was het begin voor veel gele kaarten voor OSC.

Na 30 minuten spelen in de 1e helft begint BSM langzamerhand de bovenliggende partij te worden. Toch was het rust met 0-0. Tegen de verhoudingingen in maakte OSC in de 70e minuut 0-1. Maar dat is precies wat nodig was voor BSM om vervolgens in een kwartier direct de boel recht te zetten. Joren legde voor de eerste goal vanuit een corner de bal op het hoofd van Dave om vervolgens een paar minuten later na een prachtige actie van Michael de keepr te omspelen en te scoren.

BSM coach Ronald zag een strijdlustige ploeg die de zege terecht in eigen huis hield.

Verdient 2-1 en 3 punten.

Gelukkig waren er weer veel supporters en complimenten voor de scheidsrechter, die alert optreden tijdens de wedstrijd.