Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Wedstrijdverslag van Vogelenzang 1 - BSM 1 op zondag 3 november jl. (NU met video samenvatting en interviews)

4 november 2013 12:00

Zondag 3 november 14.00 uur was de derby van de gemeente Bloemendaal: Vogelenzang tegen Bennebroek, met ruim 200 supporters uit Vogelenzang en Bennebroek langs de lijn.

Kijk op deze link naar de beelden van de wedstrijd en interviews. Met dank aan Vogelenzang TV:

Opstelling van links naar rechts:

Jasper, Danny, Jan Douwe, Mike, Matthijs, Dave, Bob, Joppe, Wies, Michael, Joren

(1e helft is Joppe gewisseld voor Roald en in de 2e helft Wies voor Xander)

Er werd in een hoog tempo gestart en dat bleef zo gedurende de gehele wedstrijd. De wind waaide hard en in de 1e helft had BSM wind mee. In de 11e minuut maakt Vogelenzang een doelpunt. Maar BSM speelde goed en creëerde diverse kansen. Vogelenzang kwam eigenlijk goed weg. In de 22e minuut werd Joren Bax na een uitbraak in het strafschopgebied naar de grond gedrukt, resulterend in een penalty voor BSM. Deze werd (helaas) goed gestopt door de keeper van Vogelenzang. BSM hield na deze tegenslag de moed erin en slaagde erin om Vogelenzang onder druk te houden. De wedstrijd speelde zich dan ook vooral af op de helft van Vogelenzang. Ruststand 1-0.

In de 15e minuut van de 2e helft was er een prachtige aanval en wist Michael met links vanaf de rand van de 16 meter het doel van Vogelenzang te vinden. Dit was een doelpunt dat BSM verdiende en het werd met uitbundig gejuich ontvangen. En BSM bleef doorgaan. Er was heel veel dreiging en de bal ging paar keer rakelings langs het doel van Vogelenzang. BSM was nog meer dan in de eerste helft, de betere van de twee ploegen. Daarom was het heel zuur dat Vogelzang 15 minuten voor tijd 2-1 scoorde. Deze voorspong hield Vogelenzang met veel pijn en moeite vast tot het einde van de wedstrijd. Vogelenzang was vandaag de gelukkigste in de derby... eindstand 2-1.

Een spannende wedstrijd, complimenten aan de spelers, dank aan Jasper voor het invallen en ook dank aan al onze supporters!