Sponsors

Wedstrijdverslag van BSM 1 – FIT 1 zondag 20 oktober 2013

24 oktober 2013 18:45

Opstelling van links naar rechts: Bart, Xander, Jan Douwe, Bob, Danny, Coen, Mike, Dave, WIes, Michael en Joren.

De eerste helft speelde BSM een goede pot. Er werden redelijk wat kansen gecreëerd en dat resulteerde in een doelpunt van Wies in de 19e minuut. BSM had eigenlijk niks te duchten van de tegenstander uit Amsterdam, want FIT werd niet gevaarlijk. Het enige dat BSM verweten kon worden, is dat het de scoren niet verder liet oplopen.

In de 2e helft is Coen gewisseld voor Joppe en de aanval wordt wat meer opgezocht. Echter, de beste kans kwam voor FIT en dat werd meteen goed benut in de 2e minuut, 1-1. Het was werkelijk waar een doelpunt van grote schoonheid. BSM is wakker geschut en men gaat wat feller spelen. Op een mooie pass van Joppe naar Joren komt dan ook een prachtig doelpunt in de 12e minuut. De beste kansen waren nog steeds voor BSM maar deze werden niet benut. Zo nu en dan werd FIT nog wel dreigend, maar nooit echt gevaarlijk. In de 43e minuut is er mooie trap van Joppe en wordt goed binnen gelopen door Michael, 3-1 en dat is tevens de eindstand. Goeie overwinning, op naar de volgende :-)