Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Wedstrijdverslag de Eland 1 - Bsm 1

10 oktober 2013 18:30

In de eerste helft zijn er over en weer wat kleine mogelijkheden. In de 25e minuut maakt Matthijs onbedoeld hands. Penalty voor De Eland. Melvin stopt dit harde schot op prachtige wijze, echter de goal werd in 2e instantie wel afgerond na het niet attent meelopen van BSM: 1-0.

Zondag 6 oktober 14.00 uur

De Eland 1 (Amsterdam) / BSM 1 (Bennebroek)

Opstelling: van rechts naar links

Melvin, Danny, Jan Douwe, Mike, Xander, Matthijs, Bob, Dave, Roald, Michael, Joren

Hetzelfde gebeurt in de 32e minuut voor BSM, Michael wordt onderuit gehaald in het strafschopgebied. Xander Francken schiet hard in maar de keeper van de Eland weet dit schot te weren.

Vlak voor rust maakt De Eland 2-0, na een aanval over de rechterkant.

De tweede helft gaat de 1e minuut razendsnel en de Eland scoort meteen 3-0.

Er komen nog wat wissels, in de 65e minuut wordt Roald gewisseld voor Coen en in de 69e minuut wordt Danny gewisseld voor Willem.

BSM kwam maar niet langszij en creëerde te weinig gevaar om De Eland echt in problemen te brengen.

De scheidsrechter was erg aanwezig tijdens de wedstrijd, hetgeen het spel niet ten goede kwam. Er zijn 2 gele kaarten uitgedeeld tijdens de wedstrijd, beiden voor spelers van De Eland

Melvin was deze wedstrijd de keeper bij BSM, hij verving onze vaste keeper Bart.