Wedstrijdverslag TABA 1 - BSM 1

24 september 2013 17:15

Opstelling van rechts naar links:
Bart, Matthijs, Mike, Jan Douwe, Xander, Wies, Bob, Dave, Roald, Michael en Joppe

De eerste helft startte goed in Amsterdam, de verdediging zat goed in elkaar en BSM ging goed in de aanval. Er kwamen hier en daar wat kansen, en in de 10e minuut een grote kans via een hoekschop, In de 20e minuut was er een mooie aanval en later een ferm schot van Mike op de Lat. Daarna kreeg TABA een vrije trap na een ongelukkige handsbal en benutte deze goed (1-0).

Na rust was BSM veel op de helft van de tegenstander maar bleven doelpunten uit. Wies werd gewisseld en Willem kwam erin. In de 25e minuut kreeg ook BSM een vrije trap, helaas kwam deze in de muur terecht. Xander Frenken werd in de 20e minuut van de 2e helft gewisseld voor Coen. Er kwam ook wat plaatswisseling bij BSM op het veld, om meer druk te zetten naar voren. Dit pakte niet goed uit en de verdediging van BSM viel weg. TABA benutte hun kansen, en het werd vlak achter elkaar resp. 2-0 en 3-0.

In de 80e minuut kopte Dave net over het doel na een goede voorzet van Bob. Daarna kwam TABA weer op dreef en werd het 4-0. Dit was tevens de eindstand.