Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

BSM 1 goed van start

15 augustus 2013 23:45

Na in Mei de laatste wedstrijd gelijk te hebben gespeeld, en afgesloten te hebben met een gezellige BBQ zijn we inmiddels als weer even bezig. Met toch wel wat verschuivingen in de selectie waarbij een paar jongens terug zijn gekomen en een paar van een andere club de selectie zijn komen versterken.
Daarbij is de technische staf is ook veranderd. Ronald Proost staat nog steeds met zijn enthousiasme op het veld en daar zijn Gé Duwel en John de Haan bij gekomen.

Ralph Scherpenzeel zal de keepers onder zijn hoede nemen en Wim Juffermans & Chiel van der Linde blijven gelukkig heel veel achter de schermen doen waar we hun ontzettend dankbaar voor zijn. De onderhandelingen met onze vaste grensrechter zijn nog in onderhandelingen hoorde ik van Wim….

Op 28 juli begonnen we om 11.30u met het seizoen 2013/2014 en iedereen, die zich niet had afgemeld, was er keurig op tijd. Na een kort praatje gingen we lekker trainen. De eerste training stond vooral in het teken van de “nieuwe” jongens kennis te laten maken met de groep. De volgende trainingen stonden in het teken van het bal gevoel en toch ook aan de conditie te werken (wat bij sommigen heel slecht viel op zondag morgen ;-) ). Na 6 trainingen hadden we eindelijk de 1ste wedstrijd, HBC Zaterdag 1 voor de HD Cup. Na heel sterk te zijn begonnen, kwamen we op een 0-1 voorsprong. Daarna kregen we nog wel wat kansjes helaas werden die gemist. Na 35 minuten werd HBC wat sterker wat ook leidde tot de 1-1 dat was tevens de rust stand. Na wat wisselingen in de rust kwamen we weer fris uit de start blokken. Helaas bleek dat HBC de frisheid voor de slimmigheid had omgeruild en daardoor kwamen we helaas meer onder druk te staan. Na een hoop aanvallen te hebben overleefd, viel 10 minuten voor tijd toch de (verdiende) 2-1 voor HBC. Ondanks dat we nog even flink hebben aangezet, kwamen we niet toch een gelijk spel.

Met het goede spel van de 1ste helft tegen HBC in ons hoofd gingen we vervolgens op bezoek bij UNO Zaterdag 1. Vanuit de kleedkamer gingen we 10 minuten wandelen om bij het veld te komen (volgende keer misschien een spelersbus). Deze warming-up hield wel om scherp aan de wedstrijd te beginnen. De heren wilden hier wat recht zetten. We creëerden de ene na de andere kans en schoten er voor de rust vier achter de keeper. Met 4-0 de rust in, wat een weelde. Na wat aanwijzingen van Ronald en Gé ging de tweede helft net zo soepel en dat resulteerde in een eindstand van 8-0! Zondag a.s. om 14u speelt de selectie tegen DIOS in Nieuw Vennep en daar kunnen we als het mee ziet poule winnaar worden.

De gehele selectie en technische staf wil de grote hoeveelheid supporters bedanken die er waren om te komen kijken en aanmoedigen, top! Hopelijk zien we jullie zondag allemaal weer.