Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

BSM 1 luidt lustrumfeest in met een klinkende overwinning op Geel-Wit

15 april 2013 16:30

Het beloofde een lastige wedstrijd te worden, Geel-Wit staat ver boven ons op de ranglijst. Gelukkig begonnen we de eerste helft met wind mee. Na de eerste stormloop van Geel-Wit kwamen wij beter in het spel en begonnen wat speldenprikjes uit te delen. In de 20ste minuut wordt Michael op rechts weg gestuurd en glipt voor zijn man langs. Hij blijft goed kijken en geeft een voorzet op Joppe, die de keeper kansloos laat in de verre hoek (0-1). Na het doelpunt gaat het spel over en weer waarbij aan beide kanten kansjes kwamen. Wij hadden de beste kansen, maar helaas waren we niet gelukkig in de laatste pass en/of afwerking. In de rust was de stemming goed. Er werd wat gelachen en we hebben nog wat aanwijzingen doorgenomen, klaar voor de tweede helft. In het begin ging Geel-Wit gelijk opzoek naar de gelijkmaker, maar de defensie gaf geen krimp. Er stond steeds wel iemand op de goede plek. Toen de storm was gaan liggen, kwamen wij weer aan spelen toe. Jan-Douwe nam snel een vrijtrap op Ivo, die op zijn beurt Joppe vrij voor het doel zette. Joppe bedacht zich geen moment en schoot de bal strak in de korte hoek (0-2). Wat een weelde, 0-2 voor, maar we wilden meer. Geel-Wit dacht daar alleen anders over en ging nog meer aanvallen. Rond de 65ste minuut maakt Geel-Wit de 1-2 en daarmee kregen ze weer hoop. Ze dachten zelfs dat ze de 2-2 gemaakt hadden, maar Ton vond van niet want hij stak zijn vlag omhoog voor buitenspel. Dat was voor ons het teken om er nog maar een schepje bovenop te doen. Na een voorzet in de 73ste minuut van Joppe mocht Xander ook zijn doelpuntje mee pakken (1-3). Onze heren vonden het nog nog steeds niet genoeg en bleven maar aanvallen zodat Michael ook nog kon scoren uit een scrimmage (1-4). Wat een fantastische overwinning! Dik verdient, want onze mannen hebben er samen hard voor gewerkt!
Tot slot willen we langs deze weg de invallers nogmaals bedanken en natuurlijk ook onze trouwe supporters!