Stanno nieuwe kledingmerk sv BSM - BSM

Sponsors

Stanno nieuwe kledingmerk sv BSM

29 juli 2023 14:00


Te koop via Sport2000 in Heemstede of de webshop

Stanno nieuwe kledingmerk sv BSM

Stanno is het nieuwe kledingmerk van sv BSM. Deventrade als leverancier van Stanno zal in samenwerking met Sport2000 (Heemstede) de aankomende vier jaar de BSM kledinglijn verzorgen (wedstrijdtenue, trainingskleding, en/of overige items) en de ballen van Derbystar leveren.

Na het faillissement van Masita is de kledingcommissie samen met Sport2000 op zoek gegaan naar een ander passend, stabiel en kwalitatief merk. Dit heeft na een selectieproces geleid tot samenwerking met Deventrade uit Deventer. Deventrade is naast Stanno onder andere leverancier van merken zoals Derbystar, Hummel, Reece, Australia, Select, OPRO en is een graag geziene teamwear leverancier bij zowel amateur- als profclubs. 

Vernieuwend uniek wedstrijdtenue
Na vele overleggen met de designafdeling van Deventrade zijn we tot het nieuwe wedstrijdtenue gekomen. Hopelijk wordt het wedstrijdtenue met ander design en nieuwe verfrissende kleuren met trots gedragen. Hoe dit wedstrijdtenue er concreet uit komt te zien blijft nog even een verrassing.

In overleg met Stanno en Sport2000 is besloten om naast de directe invoering van de nieuwe wedstrijdshirts (wanneer deze beschikbaar zijn) invoering van de aanvullende (sport)kleding en/of overige items gefaseerd plaats te laten vinden. Het is immers zonde en totaal niet duurzaam om de dingen nog goed zijn zo maar weg te gooien. 

Sportkleding en/of overige items van Masita mogen daarom ook gewoon worden ‘opgedragen’ en zullen in verloop van tijd vanzelf uit het beeld van sv BSM verdwijnen. 

De nieuwe sokken zullen een lichtere kleur groen krijgen. De huidige donkergroene Masita sokken mogen derhalve niet bij het nieuwe wedstrijdtenue worden gedragen. Zie ook het vernieuwde kledingreglement.

Vanaf komend seizoen jaarlijks één paar nieuwe sokken 
Vanaf komend seizoen krijgen alle leden van sv BSM ieder seizoen één gratis set groene voetbalkousen (Stanno Ring Sock). Deze dienen persoonlijk voor aanvang van het/ieder seizoen te worden afgehaald bij Sport2000 te Heemstede en mag je houden. De voetbalkousen worden na afloop van het seizoen niet meer door sv BSM teruggenomen. 

Nieuw de BSM webshop
De (sport)kleding, overige items en/of een extra set voetbalkousen kunt u vanaf nu met mooie kortingen kopen via de ledensite van Stanno of in de winkel bij Sport2000 in Heemstede. 

Wederom mooie shirtsponsors
Boval, Dyflexis, Zwetsloot Retail (Albert Heijn, Gall & Gall, DA), Sport2000 Heemstede, Tuincentrum De Oosteinde, YourGift en Linnaeushof zullen de mooie nieuwe wedstrijdshirts van de vereniging gaan verrijken.

Wilt u een eigen team sponsoren, bijvoorbeeld met zip sweaters, op een andere manier of BSM in het algemeen sponsoren neem dan contact op met de sponsorcommissie van BSM (Bob Jacobs 06-23019043) of met Marco Voorham van Sport2000 te Heemstede (info@sport2000heemstede.nl of 023-5476077).

Kledingcommissie sv BSM 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!