Sponsors

Nieuws

HONK- EN SOFTBAL: Kom je ook Honkballen!?

1 januari 18:00  Gratis toegang voor jongens en meisjes van 5 t/m 15 jaar.meer »


BEEBALL: Laatste Beeball wedstrijd van het seizoen was een succes!

4 oktober 22:00  We zijn het seizoen begonnen met winst tegen Badhoevedorp en de laatste wedstrijd ook gewonnen tegen Badhoevedorp.meer »


BEEBALL: Winst voor Beeballers tegen Badhoevedorp

25 april 16:45  Jeej... Afgelopen zaterdag was onze eerste wedstrijd van de competitie! We vonden het best spannend om van Rookies naar Majors te gaan, maar natuurlijk ook wel erg leuk. Jammer dat coachie Paul niet bij deze wedstrijd aanwezig kon zijn, maar gelukkig waren papa Tim en papa Jorgen er wel! Vol goede moed vertrokken we naar Badhoevedorp. meer »


BEEBALL: BSM Beeballertjes kampioen op OG toernooi

10 februari 22:30  Zondagmiddag hebben onze Beeball talentjes de titel binnen gesleept op het OG Beeball toernooi. Het was een mooie sportieve dag voor de Beeballers, ouders en trainer Paul de Bree.meer »


HONK- EN SOFTBALL: Kick-off honk- en softbal seizoen 2015

25 januari 13:30  Op zondagochtend 25-01 hebben de honk- en softballers van BSM het seizoen geopend met een conditie/boot-camp training in de waterleidingduinen. Het was een pittige, uitdagende en ook zeker een succesvolle training onder leiding van trainer Paul de Bree.meer »


HONK- EN SOFTBALL: MVP 2014

29 oktober 22:30  Afgelopen weekend is het honk-/softbal seizoen afgesloten met een geweldige barbecue. Op deze zeer geslaagde avond zijn ook de jaarlijkse MVP's (Meest waardevolle spelers) van de senioren teams bekend gemaakt, namelijk: - MVP Heren Honkbal: Robin Veldman - MVP Heren Softbal: Erick van der Meer - MVP Dames Softbal: Kim Vermonden Drie welverdiende winnaars! Deze talenten zijn een voorbeeld voor de club. Nogmaals gefeliciteerd.meer »


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!