Sponsors

BEEBALL: Winst voor Beeballers tegen Badhoevedorp

25 april 2015 16:45


Jeej... Afgelopen zaterdag was onze eerste wedstrijd van de competitie! We vonden het best spannend om van Rookies naar Majors te gaan, maar natuurlijk ook wel erg leuk. Jammer dat coachie Paul niet bij deze wedstrijd aanwezig kon zijn, maar gelukkig waren papa Tim en papa Jorgen er wel! Vol goede moed vertrokken we naar Badhoevedorp.

De eerste inning begon goed, ondanks een paar mooie slagbeurten van de tegenpartij komen we op 2 punten voorsprong. Met een bijna vangbal en een net niet uit door een voetje op de eerste plaat is de tweede inning gelijk in punten.

We waren even in de war door een tactische wissel van de laatste slagmannen, maar door een paar hele mooie acties konden sommige kinderen de honken niet op tijd halen. Na een bonus puntje voor de tegenpartij, door safe te geven in plaats van uit, mogen we de wedstrijd met een overwinning afsluiten, 18-15!!

De tegenpartij had grote punten taart en wij hadden een leuke traktatie van Yda-Lynn zij was onze jarige job. Met een, uit volle borst, lang zal ze leven en het liedje Feest in de auto vierden we onze eerste overwinning. We hadden veel geluk met het weer, het ging pas regenen toen de wedstrijd afgelopen was.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!