Onbekend

DONDERDAG 24 SEPTEMBER 2020

“Zoals gezegd” Uitspraak van Louis van Gaal:

“Voetballen is simpel: Je bent op tijd of je bent te laat. Als je te laat bent moet je eerder vertrekken. Omdat ik zelf niet Van Gaal ben zal ik het verwoorden in mijn eigen woorden.

“Wanneer je te laat vertrekt op de afgesproken plaats kom je te laat aan. Je komt te laat in de kleedkamer – Je komt te laat op het veld -  Je begint te laat met de warming up; “Kortom op het veld zal je zien je komt te laat aan de bal.

Zo startte wij afgelopen donderdag 24 september met de oefenwedstrijd tegen VV Noordwijk JO11-2 (2eklasse). Binnen 15 minuten keken wij tegen een achterstand aan 0-3.

Doelstelling:     Zoek de ruimte via de flanken en maak gebruik van de driehoek.

We zette zelf weinig druk en gaven Noordwijk de ruimte om te voetballen door de as van het veld. We deden ons zelf te kort en 3 min na de eerste kwart viel de 0-4. Het werd dus tijd dat iemand zou opstaan wat Johannes uiteindelijk deed en het naar zich toetrok.

Eindelijk stond daar dus de 3 man verdediging met een alzo sterke Yaron. Het duurde 12 minuten na de eerste kwart en net voor RUST 0-5.

Met de wint in de rug werden wij niet meer gevaarlijk en zag Noordwijk de mogelijkheid om met dominant voetbal druk te zetten op ons helft. We kwamen er niet meer uit en Noordwijk ook niet met scoren. De 0-6 viel pas in de 42steminuut en de 0-7 na 56 minuten spelen.

Uiteindelijk de regenbui en gaven eigenlijk in de 58 minuut de 0-8 weg.

Begin van dit seizoen is onze sportrugtas deels gesponsord door textieldrukkerijen Eyecatcher. Mooi moment om de wedstrijd daarmee af te sluiten en deze bagage in de rugzak te stoppen.

ZATERDAG 26 SEPTEMBER 2020

Ook dit jaar wil BSM de voetbal(st)ers in de spotlight zetten. Voorafgaand aan deze belangrijke wedstrijd werd de teamfoto genomen op veld 2. Terug naar de kleedkamer moesten de speler gereset worden naar FOCUS-CONCENTRATIE.

Kleine wedstrijdbespreking:

“Voetballers moeten zich spiegelen als een team op een operatie kamer. Als de één een fout maakt werkt dat door op het team en zal dat hersteld moeten worden”.

Doelstelling:

-Hoe belangrijk is het samenspel en het teamplezier.
-Teamspel in de driehoek

Om 9:42 uur richting veld 1a en begonnen daar met de warming up. Helaas meldde onze vedette Yaron zich af en konden we beroep doen op (invaller) Julian Boegheim (JO10-1).

Vanaf de eerste minuut zaten we in de wedstrijd en moest ik alleen nog corrigerend optreden op het middelveld, SORRY Esmee maar het moest even. Het geheim (veldverplaatsing) vanuit het middenveld trad inwerking.

Na 7 minuten spelen scoorde Jesse de 1-0 en binnen 10 minuten 2-0 door de invaller Julian. DSVO kreeg wat grip op het middenveld of bood tegenstand door een 4 man verdediging.

Door pressie en druk werd het onhoudbaar, “BSM deed wat het moest doen”.  Julian A scoorde de 3-0 maar door een foute wissel werd er overleg gepleegd omdat de tegenstander dacht dat er 9 spelers in het veld stond. Doelpunt afgekeurd. Uiteindelijk wilde Yaron toch een paar minuten maken en uiteraard kreeg hij de eer. In de rust werd door de trainer gesproken over het vertrouwen houden, Trots hoe er werd gespeeld.

In de 41ste minuut scoorde Benjamin de 3-0 (leuk om te zien dat beide ouders een trotse jongen zag voetvallen)

Zoals een gezegde kwam viel dit voor DSOV als een mokerslag. Krap 2 minuten later viel de 4-0 door Jesse. Hij was op dreef en had een doel, “het doel” want daar viel in de 48ste minuut de 5-0. Het was nog niet genoeg en BSM droeg DSOV richting de slachtbank.

Valentijn in de 50ste  minuut 6-0 en daarop volgde Julian A in de 52ste minuut de 7-0. De intercity Jesse coupe denderde door Jesse scoorde in de 60ste minuut de 8-0. Na een mooie uitbraak een geleerd moment in de training scoorde Valentijn in blessuretijd 9-0 en dat was de kers op de taart. Julian A was vandaag scorend vermogen niet nodig kreeg een andere rol maar gaf belangrijke assist waaruit werd gescoord.

Om 16:30 uur kwam het bericht binnen Hillegom wist vandaag niet te winnen tegen HBC en dat levert een 1e plaats op voor BSM JO11-1 met 12 punten uit 4 wedstrijden.

NOGMAALS DE JONGENS DEDEN WAT ZE VANDAAG MOESTEN DOEN, KLEIN FEESTJE WERD ER GEVIERD IN DE KLEEDKAMER.