10 oktober 2020 10:00

Accommodatie

Onbekend

Regen en heel veel regen,

Na een fantastische wedstrijd tegen DSOV op 26 sept kregen de jongens een vrije zaterdag 3 oktober.

Op maandag 5 oktober zouden we weer bij elkaar komen voor een training. Helaas na heel veel regen kon dat niet doorgaan vanwege slecht veld. We besloten snel via de groepsapp om de training in te halen.

Op woensdag 7 en donderdag 8 oktober werd de training gepland. Training intensive & positie en zuivere passing afronden op de goal werden voltooid.

BSM JO11 met 4 wedstrijden, 12 punten zouden aan gelijkspel of winst genoeg hebben om herfstkampioen te worden. We spraken af om 09:15 u. en iedereen meldde zich keurig op tijd.

Met gespannen koppies naar de kleedkamer voor de wedstrijdbespreking

“ALS JE ECHT WIL WINNEN ZAL JE ER ZELF WAT VOOR MOETEN DOEN’.

“ONDERSCHAT NOOIT JE TEGENSTANDER’.

Doelstelling: Handelingssnelheid+Veldverplaatsing

Na een goede warming-up kon er begonnen worden aan de wedstrijd en vanaf de eerste minuut waren we te individualistisch zoekende en bang om fouten te maken. Helaas stonden beide middenvelders te hoog; na twee mooie kansjes kreeg sv Hillegom na 5 minuten spelen de voorsprong 0-1.

Er werd wat gecommuniceerd in het veld en onderling kregen wij de wedstrijd in handen. Na goed druk zetten afstandsschoten wist Julian A de 1-1 te maken.

Er werd goed heen en weer gevoetbald en Jesse wist na onderkantlat en 26 min spelen de 2-1 te maken.

Vlak voor rust wist BSM een penalty te versieren maar helaas miste Johannes de goal. Eindelijk rust en even op adem komen.

Helaas geen grip op het middenveld.

Het enige positieve om de wedstrijd te domineren was een keeperswissel (Benjamin) die met lange ballen de spits kon bereiken. We speelde een systeem 1-3-1-3 en had dit zelf al voorspelt.

Ook nog met wind mee had sv Hillegom alleen nog kracht om op de counter te spelen.

Na 35 min wist Valentijn te scoren maar maakte volgends de tegenstander een handsbal.

Gefrustreerd wist BSM zich terug te vechten naar een stand waarvan je kan denken zo nu kan ons niets meer geburen. BAM na 39 minuten spelen 3-1. Er gebeurde weinig tot de 3e part.

Nog 15 minuten spelen en het door wisselen werd ons toch de stropdas opgedaan. Een cruciale verdedigingsfout scoorde sv Hillegom in de 55ste minuut 3-2.

Wedstrijd op slot gooien dan maar want sv Hillegom zal er nooit meer 2 scoren binnen 5 minuten.

Je beste aanvaller is het beste verdediger, Benjamin kwam keurig uit zijn doel en redde in de 58ste minuut. JulianA wist de bal weg te werken.

Nathalie ging de Herfstkampioen beker uit de kleedkamer halen en de laatste minuut leek wel 5 minuten.

Scheidrechter floot AF en daar kwam wat emotie los. We hebben hier zo hard naar toe gewerkt.

VOETBAL IS EMOTIE! & HERFSTKAMPIOEN EEN FEIT.