12 september 2020 8:45

Accommodatie

Onbekend

Goedemiddag allemaal,

Vandaag alweer de 2 competitie wedstrijd van het seizoen. Vorige week mochten we al “uit” tegen Geel-Wit. Het wedstrijd verslag hebben jullie hiervan gemist. De coaches moesten nl even de (onnodige) 4-3 nederlaag verwerken... na ongeveer 1,5 jaar ongeslagen te zijn geweest moesten we even reflecteren of er nog genoeg chemie zat tussen de coaches en de spelersgroep. Gelukkig kwam het vertrouwen weer snel terug en hebben we maandag en woensdag hard getraind voor de partij van vandaag.

Vanmorgen ontvingen we HFC JO9-3 op het Rottegat. HFC heeft altijd een hoop voetbal in de ploeg dus altijd een geduchte tegenstander bleek uit de voorbereidende analyses.

Na de aftrap om 8:45 gingen de jongens er gelijk volle bak in. Doordat HFC snel door ging dekken speelde we in het begin volop de lange bal vanuit Aaron en Levi waarbij keepertje Diede ook lekker mee kon voetballen in de opbouw.

In de eerste helft betaalde de lang bal zich goed uit en na doelpunten van Thijmen (2x), Aaron (2x), Jax (2x) en Maup gingen we aan de limonade met een 7:1 ruststand. Zoals vaker kwam HFC goed uit de startblokken in de tweede helft en probeerde ze ons spel te verstoren door snel druk te zetten en af te jagen. De jongens hielden het hoofd koel en gingen door waar ze waren gebleven in de eerste helft. Een mix van lange ballen en uitstekend veldspel gaf de doorslag en liet de score snel oplopen. Thijmen, Maup, Levi, Diede en nog 2x Thijmen zette de teller op 13-1. HFC pikte in de slotfase nog een doelpuntje mee en zette de eindstand op 13-2.

Een heerlijk ochtend je voetbal met een goede opkomst aan publiek!

Komende week wordt er weer hard getraind voor de volgende partij tegen Onze Gezellen.

Tot volgende week!

Trotse coaches,
Ron & Patrick

Disclaimer: gezien het grote aantal doelpunten kan het zijn dat er een administratief foutje is ingeslopen.