Datum

12 september 2020 10:00

Accommodatie

Onbekend

Op zaterdag 12 september stond op het wedstrijdformulier de stads derby tegen HBC JO11-3.

Zoals bijna alle trainers luiddruchtig vragen in de kleedkamer "Wat gaan we vandaag doen" had ik een andere doelstelling.

Doelstelling: Positie houden in het veld met dominant voetbal en druk houden op de bal. "Spelen vanuit eigen kracht".

We verzamelden eerst om 9.00 uur in het wedstrijdsecretariaat voor uitleg over de doelstelling en het passen van de Masita trainingsbroeken

Om 09.35 uur richting het veld voor de warming up. Om 10.00 uur klonk het fluitsignaal. Er werd hard in de handen geklapt. Van de ene combinatie naar de andere en diepte passen stond het binnen 8 min op 2-0.

12 min voor de rust pastte we ons aan en stonden we met 2 minder briljante verdedigings momenten op gelijke hoogte.
We hadden even de break nodig en de spelers moesten weer op scherp worden gezet.

15 min na rust wist HBC nog even de 2-3 te maken, maar na positiewissel kwam de vorm weer terug. HBC had 1 min lol om de voorsprong maar toen ging het snel.

Na 20 minuten werd er 3 keer gescoord. Dan maar de boel opslot gooien dacht de trainer maar daar viel de 4-5 en de 5-5. Toch nog maar een aanvaller erin gooien en die scoorde de 5-5.

2 min voor het einde viel de 6-5. Er werd een klein feestje gevierd en NU willen de jongens meer. Er wordt nu zelfs gezegd dat we het iedereen moeilijk kunnen maken door als team te spelen.