Datum

19 september 2020 8:45

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 19 september, wedstrijd 3 van de competitie stond al weer op het programma. De jongens mochten vandaag weer thuis om 8:45 aantreden. Onze Gezellen 9-2 was de tegenstander. We hadden in de voorbereiding al geoefend tegen hun 9-1 en hier nipt van gewonnen.

Tijdens de warming-up werd duidelijk dat de tegenstander behoorlijk wat goed voetballende spelers mee had gebracht naar BSM. Tijd dus om de jongens even op scherp te zetten en niet te gemakzuchtig te beginnen aan de wedstrijd. We begonnen in onze vertrouwde opstelling: Diede in de goal, Aaron en Levi als backs, Thijmen mid-mid en Vasco en Jax in de spits.

De peptalk voor de wedstrijd was goed aangekomen bij de jongens en vanaf de eerste minuut gingen ze er vol op. De opdracht van vandaag was voetballend het verschil maken en niet te veel de lange bal te spelen.

Al snel maakte Jax de 1:0 op aangeven van Thijmen en scoorde Aaron de 2:0 van afstand. De mannen bleven lekker combineren en rustig aan de bal. Wat werd er vaak de juiste keuze gemaakt met passen! Al snel vielen de doelpunten achter elkaar wat resulteerde in een loepzuivere hatrick voor Thijmen in de eerste helft. 5:0 was een mooie ruststand geweest maar Jax prikte er nog snel eentje bij dus gingen we met 6:0 aan de limonade.

Jax en Diede wisselde van plek in de 2 helft en de rest bleef op de zelfde positie spelen. OG begon na rust goed aan de wedstrijd en zette ons snel onderdruk maar de jongens voetbalden hier perfect onder uit en gingen verder waar ze in de 1st helft waren gebleven.

Vasco stond als spits nog steeds droog en ging er vol voor om zijn doelpuntje mee te pikken. De bal leek er maar niet in te willen maar uiteindelijk viel de bevrijdende goal dan toch voor onze spits, 7:0! En toen ging het ineens weer heel hard, Thijmen bleef met slimme passjes strooien, Aaron en Levi hielde het achterin potdicht, Jax bleef scherp in de goal en Vasco en Diede namen het OG doel regelmatig onder vuur.

Na zijn bevrijdende treffer was Vasco “on fire” en maakte ook zijn hatrick! 9:0! De mannen vonden het nog niet voldoende en joegen OG overal op het veld op en gingen voor iedere bal! Thijmen tekende voor de 10de en 11de waarna Vasco nog maar eens een hatrick maakte en de eindstand op 14:0 bracht!

Dit was een wedstrijd uit het boekje! Buiten het goede veldspel, grote hoeveelheid doelpunten moeten we zeker ook even Levi en Aaron uitlichten. Wat een rust en overzicht achterin en waar nodig werd spijkerhard ingegrepen. Kortom een super team prestatie!

De coaches liepen bijna naast hun schoenen van trots het veld af!

Op naar volgende week wanneer we uit spelen in IJmuiden!