Sponsors

IN MEMORIAM CHIEL VAN DER LINDE (2 september 1931 - 5 november 2022)

5 november 2022 17:00


CHIEL VAN DER LINDE (2 september 1931 - 5 november 2022)

Vandaag, 5 november 2022 is ons erelid en clubicoon Chiel van der Linde op 91-jarige leeftijd overleden. Chiel behoeft geen introductie. Iedereen kent hem en weet dat hij al sinds mensenheugenis als actief speler, vrijwilliger, pachter van de kantine en bestuurder betrokken is bij alles wat er bij BSM gebeurt. Vooral bij het reilen en zeilen van de kantine speelde hij een leidende rol. Zijn inzet was altijd, tot nog maar zeer recent, 100% en werd door iedereen zeer gewaardeerd. Pas de afgelopen maanden werd het duidelijk dat Chiel fysiek en mentaal de ouderdom niet meer de baas was. Toch bleef hij komen naar de club die hem het meest dierbaar was.

Onmetelijk zijn de vele herinneringen aan zijn alom aanwezigheid, vaak met zijn onafscheidelijke Nelleke, en het vele werk dat hij voor de club verrichtte. Behalve het erelidmaatschap vielen hem vele huldigingen ten deel. In 2013 werd als erkentelijkheid voor zijn verdiensten het toen nieuwe dakterras, dat vanuit het clubgebouw uitkijkt op het hoofdveld, naar hem vernoemd.

Op 3 januari 2016 kreeg Chiel tijdens de nieuwjaarsrecptie van BSM uit handen van de
burgermeester de versierselen uitgereikt die horen bij het lidmaatschap van de Orde van Oranje Nassau. Hij kreeg deze onderscheiding vanwege zijn uitzonderlijke inzet voor onze club. Chiel noemde dit een van de gelukkigste dagen in zijn leven.

Namens alle leden van de vereniging betuigt het bestuur van de vereniging diep medeleven voor het verlies in het bijzonder aan zijn vrouw Nelleke, zijn kinderen en aan alle nabestaanden. BSM zal anders zijn na Chiel. We zullen eraan moeten wennen.

Namens geheel SV BSM,
John Bremmers, voorzitter
IMG_7940.jpg
DSC_2416.JPG
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!