Sponsors

Laatste wedstrijden BSM honk- en softbal in Bennebroek zijn gespeeld

11 oktober 2022 19:30


Na de oprichting op 12 februari 1971 valt nu dus het doek voor de afdeling honk- en softbal.

Laatste wedstrijden BSM honk- en softbal in Bennebroek zijn gespeeld

Op 10 oktober is de laatste competitiewedstrijd in dit seizoen (in Nieuw Vennep) gespeeld door het samenwerkingsteam Flyers-BSM damessoftbal. De dames wonnen met 6-3 van Sparks Haarlem 5 en zijn daardoor kampioen van poule B van de vijfde klasse.

Zaterdag wonnen HB-U12 (vroeger honkbal pupillen) hun wedstrijd tegen Hoofddorp Pioniers 5 met 12-5 en werden daardoor kampioen in poule E van de derde klasse (2e deel).

Daarmee is er een eind gekomen aan honk- en softbal bij sv BSM.

Voor de jeugd is er geen doorgroei mogelijkheid meer. Het aspirantenteam is enkele jaren geleden al gestopt en nog eerder het juniorenteam.

De dames speelden al in een samenwerkingsverband met Vennep Flyers op de accommodatie in Nieuw Vennep.

Ondanks zaaltrainingen (voor zover in de coronatijd nog mogelijk) en clinics op de basisscholen hebben we geen beeball teams (jongste jeugd) kunnen vormen in de afgelopen jaren. In Bennebroek zijn hockey en voetbal concurrenten. Doordat die sporten over kunstgras beschikken is de competitie overlap veel groter dan vroeger. Nu wordt er tot in juni nog gespeeld terwijl vroeger de grasvelden half mei niet meer bespeeld mochten worden. Waar voorheen deze sporten wel gecombineerd konden worden gaat dat nu niet meer. Onze aanwas kwam alleen nog uit Hillegom waar onze
jeugdtrainer, Paul de Bree, vanuit Sportsupport als buurtsportcoach actief is.

Na de oprichting op 12 februari 1971 valt nu dus het doek voor de afdeling honk- en softbal.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!