Sponsors

Jeugdvoetbal: BELANGRIJKE MEDEDELING VAN DE TECHNISCHE COMMISSIE

20 april 2022 20:30


Teamindelingen seizoen 2022/2023

BELANGRIJKE MEDEDELING VAN DE TECHNISCHE COMMISSIE

Ook dit jaar ontkomen we er niet aan: de nieuwe indelingen. BSM heeft ambities, wil hogerop met de jeugd en met de club als geheel. De eerste stappen zijn dit seizoen gezet met het aanbieden van oefenstof in blokken met diverse onderdelen. Het is nu ook tijd voor een vervolgstap en dat is het indelen op sterkte. Uitgangspunt is dat spelers van gelijk niveau een team vormen waarbij de beste spelers in het hoogste team spelen. Naar onze mening zal dit het plezier in het voetbal vergroten en kan ieder individu zich optimaal ontwikkelen. Om tot een objectieve beoordeling te kunnen komen heeft de Technische Commissie formulieren gemaakt waarop criteria zijn vermeld waarop spelers in de toekomst beoordeeld zullen gaan worden.

Graag ontvangen we voor 1 mei van de leider/trainers en opgave van de voorlopige indelingen, de Technische Commissie heeft als doel om de indelingen na Pinksteren (5/6 juni) bekend te maken.

Voor spelers geldt het volgende: bij voorkeur opzeggen voor 1 mei maar uiterlijk 1 juni. Te laat opzeggen betekent dat er contributie betaald moet worden.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!