Sponsors

ALGEMEEN: Oud papier rooster t/m december 2022

5 september 2021 15:30


Let op: door toevoeging van nieuwe teams (zondag 2 en zondag 3) is het rooster t/m 31 december iets gewijzigd.

Rooster oud papier inzameling

Doordat er op zondag twee elftallen bijgekomen zijn heeft dit gevolgen voor het rooster van de oud papier inzameling. Zaterdag  4 september is volgens rooster Zondag 1 aan de beurt. Maar vervolgens worden Zondag 2 en Zondag 3 ingeroosterd. Dit zal voor nagenoeg alle spelers nieuw zijn dus let op wanneer je aan de beurt bent en hou zo mogelijk die datum vrij. De actie start zaterdag ’s morgens om 9 uur. Voor die tijd is er in de kantine gelegenheid om koffie te drinken. Er rijden twee perswagens die ieder in een deel van Bennebroek het oud papier ophalen. Naast de vaste vrijwilligers worden daar de spelers uit de teams aan toegevoegd. Er rijden ook nog twee busjes, één met aanhanger, om de Meerwijk en enkele voor de perswagens moeilijk bereikbare straten te doen. In het algemeen wordt dat door vaste vrijwilligers gedaan maar incidenteel kan daar een teamlid nodig zijn.  Na afloop, zo rond half één is er gelegenheid voor een hapje en drankje in de kantine.

Verleden jaar is de papierprijs ingestort en hebben we dankzij een subsidieverhoging door de Gemeente Bloemendaal de actie kunnen voortzetten. Inmiddels is de markt weer aangetrokken vooral door de online aankopen die veelal in kartonnen dozen (met daarin vaak nog een doos) zijn verpakt en die in de coronatijd een hoge vlucht hebben genomen. Dat betekent dat we per zaterdag meer dan € 1.000 verdienen voor de club, een welkome compensatie voor de gemiste kantineomzet door de corona maatregelen.

Misschien kan dit bijdragen aan jullie motivatie om hieraan mee te werken en ik hoop dan ook op een goede opkomst de komende maanden. Er wordt per zaterdag een beroep op een team gedaan om zes vrijwilligers te leveren.

Het nieuwe rooster staat op de site onder ‘Clubinformatie’ en in de agenda worden ook de zaterdagen vermeld met het aan de beurt zijnde team

Namens de vaste vrijwilligers alvast hartelijk dank voor jullie medewerking,

Wolbert van den Hoorn

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!